Terug naar het overzicht

Monumenten onderhoud bij Bouw MeesterSchilders

Bouw MeesterSchilders is gespecialiseerd in het onderhoud en de renovatie van monumentale panden. Onze professionals zijn op de hoogte van de uitvoeringsrichtlijnen en welstandseisen die gelden voor monumenten en kunnen het onderhoud daarom perfect voor u uitvoeren.

Monumenten-onderhoud-en-restauratie-in-omgeving-Den-Haag.
Op zoek naar een partner voor monumentenonderhoud?
Bespaar kosten op de lange termijn en voorkom schade en verval!

Schilderwerk monumentale panden

Monumentaal schilderwerk vergt speciale aandacht van de schilder, waar ons team van vakmensen ervaring mee heeft. In de meeste gevallen is schilderwerk periodiek nodig. De verflaag die wordt aangebracht heeft een beschermende waarde en is daarom van groot belang voor de duurzaamheid van het materiaal. Het cultureel erfgoed is zo beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Omdat het buitenschilderwerk van een monumentaal pand periodiek moet gebeuren, kunt u bij Bouw MeesterSchilders een onderhoudscontract op laten stellen. In het geval van een contract houden wij het schilderwerk netjes voor u bij, zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast bespaart u met een abonnement kosten op de lange termijn.

Monumentaal schilderwerk Den Haag

Het uitgangspunt bij monumentaal schilderwerk is altijd dat de monumentale waarde van het pand in stand wordt gehouden of wordt versterkt. Het pand moet zijn karakteristieke uitstraling behouden.

In principe valt monumentaal schilderwerk onder 'kleine werkzaamheden' aan een monumentaal pand. Voor bepaalde schilderwerkklussen is dan ook geen vergunning nodig. De originele onderlaag blijft zitten en er wordt met exact dezelfde kleur overgeschilderd.

Wilt u meer informatie over wat Bouw MeesterSchilders kan betekenen voor uw monumentale pand? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Omdat we onder Bouwmeester Groep vallen en een breed dienstenpakket aanbieden hebben we alle kennis en kunde in huis om uw monumentale project tot in de puntjes te laten slagen. Zo kunnen onze schilders secuur en volgens de regels schilderen, maar ook hout- of betonrot repareren. Daar hoeft geen externe partij bij betrokken te worden. Bouw MeesterSchilders staat voor ontzorging van A tot Z.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen. Deze manier van werken staat bij ons centraal. Onze kernwaarden zijn betrouwbaarheid en transparante communicatie. U komt als klant daarom nooit voor verrassingen te staan.

Bent u particulier eigenaar van een monumentaal pand en zoekt u een professionele partner voor monumentaal onderhoud? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.