Terug naar het overzicht

Beton reparatie bij Bouw MeesterSchilders

Betonschade is een probleem dat veel voorkomt bij oudere woningen en flatgebouwen. Het is van belang om het beton zo snel mogelijk te laten repareren om te voorkomen dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Bouw MeesterSchilders is de geschikte partner voor uw betonreparatie.

Beton-reparatie-als-oplossing-voor-betonrot-of-betonschade-in-omgeving-Den-Haag.
Is uw beton aan het scheuren en afbrokkelen?
Dan is betonreparatie de oplossing. Bouw MeesterSchilders voert al jarenlang betonreparaties uit voor diverse zakelijke opdrachtgevers.

Wat is betonrot?

In veel gevallen moet beton worden gerepareerd als er sprake is van betonrot. U kunt betonrot vaak herkennen aan kleine scheurtjes, die ontstaan door het roesten van de wapening; de technische versterking die in het bouwmateriaal wordt aangebracht.

Wanneer er scheurtjes in het beton zitten, zuigt het water uit. De stalen wapening in het beton gaat hierdoor verder roesten en uitzetten, waardoor het beton steeds verder scheurt en afbrokkelt. Het gaat van kwaad tot erger, dus het uitstellen van betonherstel zorgt voor meer en meer schade.

Twijfelt u of u last heeft van betonrot? Onze specialisten kunnen uw beton komen inspecteren om vast te stellen of u betonrot heeft voor we overgaan op actie. U kunt betonrot zelf herkennen aan een zichtbare wapening, roestplekken rondom de wapening van het beton en scheuren in het beton.

Zo repareren we betonrot

Onze specialisten zorgen voor een nauwkeurige reparatie van uw betonrot. Daarvoor wordt het beton weggebroken tot aan de aangetaste wapening. Deze wordt vervolgens vervangen of behandeld tegen verdere roestvorming. Nadat de wapening weer in orde is wordt het beton opnieuw aangebracht.

Bouw MeesterSchilders: voor wie?

Bouw MeesterSchilders kan worden ingeschakeld voor betonreparatie voor alle bedrijven en instellingen in het zakelijk segment. We voeren veel schilder-, onderhouds- en renovatieklussen uit voor bijvoorbeeld zorginstellingen als Florence en Ipse de Brugge, verschillende overheden, woningcorporaties en VVE-beheerders.

Ook kleinere ondernemingen kunnen met een project aankloppen bij Bouw MeesterSchilders, zolang het project in het zakelijk segment valt. Daarnaast is het goed om te weten dat we uitsluitend een onderhouds- en reparatiebedrijf zijn en dat we dus geen nieuwbouwprojecten behandelen.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Bij Bouw MeesterSchilders streven we naar volledige ontzorging. Onze kennis en ervaring gaat verder dan één soort dienst, omdat we een breed dienstenpakket aanbieden en onder Bouwmeester Groep vallen. Die brede visie heeft zo zijn voordelen.

Als u ons verkiest als partner kunnen we bijvoorbeeld niet alleen uw beton repareren, maar ook direct andere klussen of onvoorziene bijkomstigheden oppakken. Stel dat we er bijvoorbeeld achter komen dat u naast betonrot ook last heeft van houtrot of u wilt iets opnieuw laten schilderen of afwerken, dan hoeft daar geen externe partij bij betrokken te worden. Dat zijn de voordelen van onze service.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

Bij Bouw MeesterSchilders doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We zijn transparant naar onze klanten en hechten veel waarde aan onze betrouwbare reputatie. Daarom komen klanten bij ons niet voor verrassingen te staan.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor uw betonreparatie? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie? In dat geval kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.