Terug naar het overzicht

Herstel waterschade bij Bouw MeesterSchilders

Bouw MeesterSchilders is specialist in het herstellen van waterschade. Onze professionals kennen de gevolgen die waterschade kan hebben voor uw bedrijfspand als geen ander. We stellen de oorzaak van de schade exact vast en herstellen de waterschade vervolgens vakkundig.

Herstel-waterschade-in-omgeving-Den-Haag.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor herstel waterschade?
We kunnen u garanderen dat de wanden en het plafond van uw pand er zo snel mogelijk weer net zo mooi (of zelfs mooier!) uitzien dan voor de waterschade.

Wat is waterschade?

Alle schade aan uw pand die door water is veroorzaakt wordt waterschade genoemd. Waterschade zoals een lekkage kan bijvoorbeeld ontstaan door neerslag zoals regen, hagel of sneeuw. Bij hevige neerslag kan water op deze manier uw pand binnendringen. Daarnaast kan waterschade worden veroorzaakt door leidingwater, bijvoorbeeld uit de centrale verwarming, de waterleiding of daarop aangesloten installaties.

Als het water eenmaal binnen is, trekt het vocht in uw vloer, plafond of muren. Dit kan vervolgens zorgen voor schimmel of houtrot. Het is daarom belangrijk om de waterschade zo snel mogelijk te laten herstellen.

Waterschade herstellen: zo gaan we te werk

Om te achterhalen wat de precieze oorzaak van de waterschade is, starten we eerst een onderzoek naar de bron. Daarna maken we een inventarisatie van de werkzaamheden die nodig zijn om de schade te herstellen.

Na droging van de lekkageplekken herstellen of repareren onze specialisten de waterschade aan uw vloer, wanden of plafond. De aangedane locaties kunnen vervolgens opnieuw worden gestuct, geschilderd, gespoten of afgewerkt. We hebben alles onder één dak om uw project van A tot Z op te pakken en tot in de puntjes af te werken.

Bouw MeesterSchilders: voor wie?

Bouw MeesterSchilders is er voor elke onderneming of instelling in het zakelijk segment. We voeren al jaren schilders-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden uit voor zorginstellingen als Florence en Ipse de Brugge, verschillende overheden, woningcorporaties en VVE's. Ook kleinere bedrijven zijn bij ons van harte welkom, zolang ze in het zakelijk segment vallen. We behandelen bij Bouw MeesterSchilders geen nieuwbouwprojecten.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Omdat we een breed dienstenpakket aanbieden en onder Bouwmeester Groep vallen, hebben we alle kennis en kunde in huis om uw complete project aan te pakken. We kunnen u daarom van A tot Z ontzorgen. Van vloerafwerking tot houtrotsanering en van spackspuiten tot monumentaal buitenschilderwerk: u kunt al uw binnen- en buitenklussen aan ons toevertrouwen.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

We hechten veel waarde aan onze betrouwbare reputatie en communiceren transparant met onze klanten. Vandaar dat ons mantra luidt: "We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen."

Bent u op zoek naar een schade expert die uw waterschade tot in de puntjes herstelt? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u vooraf al vragen of wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.