Bouw MeesterSchilders
Vakmanschap sinds 1964

Over ons

Bouw MeesterSchilders is een betrouwbaar en ervaren schilders-, onderhouds- en renovatiebedrijf. We zijn dochter van Bouwmeester Groep, een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar een gerenommeerde partner is in Den Haag en omstreken.

Alles onder één dak

De samenwerking met Bouwmeester Groep zorgt er onder meer voor dat we met Bouw MeesterSchilders alles onder één dak kunnen aanbieden, wat voor klanten verschillende voordelen oplevert. Complete ontzorging, bijvoorbeeld. Want wat er ook moet gebeuren, binnen of buiten, Bouwmeester lost alles efficiënt voor u op. Door ons brede dienstenpakket en de bijkomende brede kennis en ervaring hoeft voor onvoorziene zaken bijvoorbeeld geen externe partij worden ingeschakeld. 

Met dochterbedrijven Bouw MeesterSchilders, LekkageMeester en partner Bouw- en Aannemingsbedrijf W. Bijl B.V. is Bouwmeester Groep specialist in totaalonderhoud. En dat is wel zo handig!

eigenaar-bouwmeesterschilders

We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen

Bij Bouw MeesterSchilders doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. We hebben ontzettend veel goede vakmensen in dienst, communiceren transparant en komen afspraken na. We vinden het belangrijk dat u als klant weet waar u aan toe bent. Daarom plannen we vaste overlegmomenten in, zodat u geregeld updates ontvangt. 

Openheid en betrouwbaarheid zijn twee van onze kernwaarden. Bij elke reparatie wordt bijvoorbeeld vooraf en achteraf een foto gemaakt, zodat we heel duidelijk kunnen aantonen wat er precies is gebeurd en op basis hiervan de nacalculatie verantwoorden. Loopt er een keer iets anders? Dan voorzien we u van passend advies.

Vertrouw uw project toe aan Bouw MeesterSchilders!

Benieuwd naar wat we kunnen betekenen voor uw onderneming of instelling in de zakelijke markt? Neem gerust contact met ons op! We ontmoeten u graag voor een afspraak. 

De diensten die we aanbieden zijn: