Terug naar het overzicht

Spackwerk bij Bouw MeesterSchilders

Op zoek naar de juiste afwerking voor de muren of het plafond van uw pand? Bouw MeesterSchilders is specialist in spackspuitwerk. Eén van de meest voordelige vormen van stucwerk met een mooi resultaat.

Spackwerk-laten-spuiten-in-omgeving-Den-Haag-voor-een-wandafwerking-met-spack.
Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner voor uw spackwerk?
Bij Bouw MeesterSchilders bent u aan het juiste adres. Onze vakmannen hebben jaren ervaring met spackwerk klussen in het zakelijk segment. U kunt uw project daarom met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Waarom spackwerk?

Spack is een machinale afwerking (spuitwerk) met een korrelstructuur die in allerlei diktes leverbaar is. Het materiaal en resultaat wordt ook wel spuitspack genoemd en kan naast standaard wit ook in andere kleuren worden uitgevoerd.

Stucen gebeurt met de hand, met gips, door een stukadoor, terwijl spack met de spackspuitmachine wordt aangebracht door een spackspuiter. Spack is een korrelpleister op kalkbasis en wordt daarom ook wel gezien als een vorm van stucwerk of als stucafwerking.

Spacken is een snelle en relatief goedkope manier om uw muren een nieuwe look te geven. Voor spackspuiten is weinig voorwerk nodig en doordat u direct de juiste kleur kunt kiezen, hoeft de laag spack later niet ook nog eens geschilderd te worden. Dat bespaart een hoop tijd, moeite en geld.

Spackwerk verven

Zoals eerder genoemd kunt u door middel van spackwerk in één keer de kleur die u wenst op uw muur krijgen. Spack op kleur laten spuiten is vooral interessant wanneer u grote oppervlaktes in één afwijkende kleur wilt laten afwerken.

Een bestaande spackmuur is ook overschilderbaar. Spack is zogenaamd zuigend materiaal, maar onze specialisten weten hoe ze hiermee om moeten gaan. Wanneer u bijvoorbeeld kleine beschadigingen hebt in het bestaande spackwerk, kunt u hier overheen opnieuw laten spackspuiten. Hierdoor wordt de structuur hersteld en direct de kleur opgefrist.

Wilt u uw spackwerk op kleur laten spuiten? Of over uw huidige spack heen laten schilderen? U kunt bij Bouw MeesterSchilders terecht voor een persoonlijk kleuradvies. Door middel van een speciale tool kunnen wij een foto maken van (een element van) uw interieur met de kleur die u in gedachten heeft. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

Bouw MeesterSchilders: voor wie?

Bouw MeesterSchilders is een geschikte spackwerk partner voor ieder bedrijf in het zakelijk segment. Veel bedrijven kiezen ervoor om hun wanden en plafond af te werken met spackspuitwerk. Onze specialisten hebben alle kennis en kunde in huis om uw pand in een gewenste kleur te spuiten.

De afgelopen jaren hebben we verschillende grote projecten aangepakt voor verschillende zorginstellingen, overheden, woningcorporaties en VVE's. Ook kleinere zakelijke ondernemingen zijn bij ons van harte welkom. Goed om te weten: we zijn uitsluitend een renovatie- en onderhoudsbedrijf en behandelen dus geen nieuwbouwprojecten.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Of u nu kiest voor het laten stucen van uw wanden, een betonreparatie of een vloerafwerking: Bouw MeesterSchilders streeft naar ontzorging van A tot Z. Omdat we een breed dienstenpakket aanbieden en onder Bouwmeester Groep vallen reikt onze kennis en ervaring verder dan een soort dienst. We zijn specialist in totaalonderhoud, dus u kunt alles wat er zowel binnen als buiten moet gebeuren aan ons overlaten.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

Bij Bouw MeesterSchilders doen we wat we zeggen en zeggen we wat we doen. Welke klus u ook aan ons toevertrouwt, u kunt ervan uitgaan dat we te allen tijde transparant met u communiceren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. We werken daarnaast secuur en zijn pas tevreden als het resultaat écht goed is.

Bent u op zoek naar de perfecte partner voor het afwerken van uw muren met spackwerk? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u nu al een vraag of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op! Dit kan via het contactformulier.