Terug naar het overzicht

Wandafwerking bij Bouw MeesterSchilders

Wandafwerking is de verzamelnaam voor alles wat komt kijken bij de afwerking van wanden. Van behang tot stucwerk en van sierpleister tot betonlook: er zijn enorm veel verschillende soorten wandafwerkingen die allemaal een verschillende uitstraling hebben.

Wandafwerking-voor-een-pand-in-omgeving-Den-Haag.
Wilt u uw wanden laten afwerken?
Dan bent u bij Bouw MeesterSchilders aan het juiste adres. We geven u vakkundig advies en denken met u mee in al uw eisen en wensen. Zo realiseert u de look die u wenst voor uw bedrijf of instelling.

De perfecte wandafwerking voor uw pand

Bij Bouw MeesterSchilders kunt u terecht voor alle wandafwerking aan de binnen- en buitenzijde van uw bedrijfspand. Natuurlijk verzorgen wij binnenschilderwerk en buitenschilderwerk, maar er zijn veel meer soorten wandafwerking mogelijk. Omdat wij uitsluitend werken met bestaande bouw weten we als geen ander welke soorten wandafwerking passend zijn voor 'oudere' wanden en wanden met gebreken.

We gaan graag met u in gesprek om de perfecte wandafwerking te vinden die uw pand de uitstraling geeft die u wenst én geschikt is voor het type muur dat u wilt laten afwerken.

Bouw MeesterSchilders: voor wie?

Bouw MeesterSchilders is specialist in wandafwerking voor alle ondernemingen in het zakelijk segment. We hebben onlangs onder meer projecten afgerond voor zorginstellingen zoals Florence en Ipse de Brugge, verschillende overheden, woningcorporaties en VVE-beheerders. Belangrijk om te vermelden is dat we uitsluitend een onderhouds- en reparatiebedrijf zijn en dus geen nieuwbouwprojecten behandelen.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Welk project we ook oppakken, Bouw MeesterSchilders streeft naar volledige ontzorging. We bieden een breed dienstenpakket aan en vallen onder Bouwmeester Groep, waardoor onze kennis en ervaring nog eens veel verder reikt. En dat heeft verschillende voordelen. We zijn specialist in totaalonderhoud, dus in principe kunt u alles wat er zowel binnen als buiten moet gebeuren aan ons overlaten.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

Ons mantra is: 'We doen wat we zeggen en zeggen wat we doen'. We vinden het belangrijk om transparant te zijn naar onze klanten en hechten veel waarde aan onze betrouwbare reputatie. Klanten komen bij ons niet voor verrassingen te staan.

Bent u op zoek naar een professionele partner voor het afwerken van uw muren? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.