Terug naar het overzicht

Stucwerk bij Bouw MeesterSchilders

Wilt u de muren en plafonds van uw pand opnieuw laten stucen? Daarvoor bent u bij Bouw MeesterSchilders aan het juiste adres. Glad stucwerk zorgt ervoor dat de ruimtes in uw pand er weer als nieuw uitzien. Een mooie laag stuc zorgt voor een strakke, moderne look. Bovendien kan stucwerk isolerend en brandvertragend werken.

Stucwerk-vernieuwen-of-laten-repareren-door-Bouw-MeesterSchilders-in-Den-Haag.
Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw stucwerk?
Bouw MeesterSchilders is een modern schilders-, onderhouds- en renovatiebedrijf met jarenlange ervaring in de zakelijke sector. Uw waardevolle bezit is bij ons in goede handen.

Waarom kiezen voor stuc?

Zeker in het geval van een renovatie kan stucen een uitkomst zijn. Een laag stuc zorgt ervoor dat uw muren en plafonds mooi glad worden, waardoor de ruimtes er splinternieuw uitzien. Na het stucen kunnen wanden tevens veel makkelijker geschilderd of behangen worden.

Stucwerk repareren

Verouderd stucwerk heeft vaak in meer of mindere mate scheurtjes of beschadigingen. Door oorzaken als de werking van de fundering van de woning, te snelle droging van het nieuwe stucwerk of bijvoorbeeld trekspanning of verzakking kan het stucwerk los gaan zitten, loslaten of scheuren vertonen in zowel de buiten- als binnenmuren en op het plafond.

Onze ervaren stukadoors kunnen het verouderde stucwerk voor u repareren. Het repareren van stucwerk zorgt ervoor dat bestaand stucwerk er weer als nieuw uit komt te zien. Er wordt gipsgebonden stuc aangebracht om het stucwerk te herstellen en op te frissen. Dit is dus niet hetzelfde als het aanbrengen van nieuw stucwerk.

Stucwerk schilderen

Bij glad stucwerk is schilderen aan te raden voor een mooi effect. Onze ervaren binnenschilders staan klaar voor al uw zakelijke schilderklussen. Een mooie en frisse uitstraling van het interieur van uw pand begint namelijk bij strak binnenschilderwerk. Daarnaast dient een nieuwe verflaag als beschermlaag tegen vocht en schimmelplekken.

U kunt bij Bouw MeesterSchilders ook terecht voor een persoonlijk kleuradvies. Door middel van een speciale tool kunnen wij een foto maken van (een element van) uw interieur met de nieuwe kleur die u in gedachten heeft. Zo krijgt u een duidelijk beeld van hoe het eindresultaat eruit komt te zien en kunt u op basis daarvan keuzes maken.

Bouw MeesterSchilders: voor wie?

Bouw MeesterSchilders is er voor al uw schilders-, onderhouds- en renovatiewerkzaamheden in het zakelijk segment. De afgelopen jaren hebben we verschillende projecten verzorgd voor zorginstellingen als Florence en Ipse de Brugge, verschillende overheden, woningcorporaties in Den Haag en Delft en VVE-beheerders. Ook kleinere zakelijke ondernemingen zijn bij ons van harte welkom.

We behandelen bij Bouw MeesterSchilders geen nieuwbouwprojecten. We zijn uitsluitend een onderhouds- en renovatiebedrijf.

Bouw MeesterSchilders: onze werkwijze

Het voordeel van Bouw MeesterSchilders is dat we alle kennis en kunde in huis hebben om uw gehele project aan te pakken. We streven daarom naar ontzorging van A tot Z. Mocht u uw muren gestuct en vervolgens geschilderd willen hebben en moet er ook nog een betonreparatie or houtrotklus worden aangepakt? Dan hoeft er geen andere partij ingeschakeld te worden om dit op te lossen.

We hebben een breed dienstenpakket en vallen onder Bouwmeester Groep, wat onze capaciteit nog eens verbreed. U kunt alles wat er zowel binnen als buiten moet gebeuren aan ons overlaten.

Waarom Bouw MeesterSchilders?

"We doen wat we zeggen en zeggen we wat we doen." We hechten veel waarde aan transparante communicatie en onze betrouwbare reputatie. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u op zoek naar een prettige partner voor (het repareren van) uw stucwerk? We ontmoeten u graag voor een afspraak. Heeft u op voorhand al vragen of wilt u meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier.